ТИСК видали першу частину альбому

На початку жовтня електронний проєкт ТИСК оприлюднив свій новий ЕР "АFTER", що є першою частиною їхнього дебютного повноформатника.

Над своїм майбутнім альбомом учасники ТИСК, Алєкс Первухін та Антон Назарко, почали працювати ще в лютому, в Харкові, до початку війни. Тоді ж їм довелося його закинути, оскільки життя музикантів зазнало різких змін.

"Через тиждень почалось повномасштабне вторгнення і все змінилось. Вмить. Декілька місяців ми перезбирали своє життя, волонтерили, їздили по країні, а коли повернулись до альбому, зрозуміли, що він вже не резонував з нами", – кажуть виконавці в пресрелізі.

Зважаючи на це, дует почав працювати вже над новими треками й в результаті прийняв рішення розбити майбутній реліз на дві частини – "AFTER" і "BEFORE". Першою вийшла й досі актуальна "AFTER":

"До релізу "АFTER" увійшло 5 треків, що були написані після початку повномасштабної війни. Треки про всі ці події, про людину в війні, її повсякденне життя, пошуки сенсів та причин для самого життя в складні часи".

 

На обкладинці обох частин альбому зображено знакове для музикантів місце – Палац Праці у Харкові, відповідно до назви, до і після влучання в нього ракети.

"Там, у приміщенні нашого стрітвір-хабу Sneaker Mate, була розташована студія, де писалось багато пісень з альбому, наш перший кліп починався саме з цього місця, де на його зйомках був і перший лайв нашого крю. Впевнені, що Палац Праці, крім минулого та теперішнього, буде з нами і в майбутньому. Впевнені, що там ще буде ТИСК. Вистоїм!"

ТИСК – електронна формація, яку заснували Алєкс Первухін зі Львова, власник вінілового лейблу Laconica, та Антон Назарко з Харкова, учасник субкультурної спільноти Some People. За словами виконавців, в цьому проєкті вони переосмислюють британський електронний саунд та прив'язують його до культурного коду української електронної сцени й речитативу. Жанрово вони змішують грайм, брейкс, електро і геррідж.

ТИСК в мережі:

https://www.instagram.com/tysk.live
https://www.facebook.com/tysk.ua
https://www.tiktok.com/@tysk.live

Фото обкладинки – надали виконавці